Alcina

Ik werk in de praktijk met ALCINA huidverzorging en cosmetica. Alcina is een Duits merk en al 100 jaar een begrip. ALCINA producten worden op diervriendelijke wijze ontwikkeld en heeft een nauwe samenwerking met dermatologen. ALCINA staat voor “geen valse belofte? maar een direct waarneembaar en voelbare verbeterde huidconditie. ALCINA als je weet wat je wilt.

Vette huid
Met de serie voor de vette en gemengde huid kunt u onzuiverheden, een glimmende huid en de overtollige talgproductie verminderen en zelfs voorkomen. Voor een matte, egale teint en een stralend huidbeeld. Aan het einde van de dag bevinden zich op de huid vuile luchtdeeltjes, crèmerestjes, make-up, huidvet, zweet etc., vuil dat moet worden verwijderd, daar dient deze crème voor.       

Bijzondere huid
De producten uit de serie Effect & Verzorging bieden met hun buitengewoon werkzame ingrediënten een doeltreffend antwoord op bijzondere huideisen. Het doet er niet toe welk huidtype u heeft: de intensief werkende producten gaan specifieke problemen tegen en zorgen voor een onmiddellijk zicht- en voelbaar effect op de huid.          

Droge huid
De serie voor de droge tot extreem droge huid biedt optimale verzorging. De producten gaan een trekkend gevoel tegen en verzorgen de beschadigde huid. De serie verzorgt de huid met een uitgekiend evenwicht aan vet en vocht.       

Gevoelige huid
De serie voor de gevoelige huid biedt een buitengewoon milde verzorging. Omdat de gevoelige huid de neiging heeft snel geïrriteerd te raken, bevatten de producten bijzonder kalmerende werkstoffen.

Nu ook Make up verkrijgbaar bij schoonheidssalon de Roos Uitgangspunt bij mijn make up is de hoogst mogelijke verdraagzaamheid zonder de creatieve, kleurrijke eigenschap uit het oog te verliezen. De farmaceutische achtergrond garandeert een optimale veiligheid en duurzaamheid. Producten in mijn make up assortiment worden uitgebreid getest op een groep proefpersonen, dermatologische testen die garanderen dat het product geen allergische reacties veroorzaakt en blijft zitten daar waar het hoort en zolang als nodig is. Wel zo prettig!