De behandeling

1: Kennismakingsgesprek.
De Dermatude Meta Therapy specialist informeert u over alle aspecten van de Meta Therapy behandeling en vult het ‘Informed Consent’-formulier met u in.

2: Behandelingsmogelijkheden.
2.1 – Gelaatsbehandeling:
Bij de gelaatsbehandeling wordt de huid van het volledige gelaat of zones behandeld voor algehele huidverbetering en huidverjonging. De naaldmodule met gepatenteerde Flex Head technologie en bolle stempelkop, garandeert een gelijkmatige diepte van alle naaldjes. Ongeacht de onregelmatige vormen van het gelaat.

Resultaat:

Uw huid krijgt een betere structuur, fijnere poriën, meer stevigheid, meer elasticiteit en een jongere uitstraling. Na de behandeling vertoont uw huid slechts enige roodheid die binnen enkele uren verdwijnt. U kunt meteen uw dagelijkse activiteiten hervatten of op uw werk verschijnen en kunt u zelfs de volgende dag weer make-up dragen.

2.2 – Rimpelbehandeling:
Naast de algehele huidverbetering is het ook mogelijk om met Meta Therapy zeer gerichte rimpelcorrecties uit te voeren. Specifieke behandelingen worden uitgevoerd met de 9-punts naaldmodule voor behandeling van diepere rimpels en de 7-punts naaldmodule voor behandeling van de fijne lijntjes. Hierbij wordt met een speciale techniek de huid onder de rimpel geactiveerd.

Resultaat:
Door de aanmaak van bindweefsel wordt de rimpel van binnenuit opgevuld. Wederom is dit een natuurlijk proces en vult de huid zelf de rimpel van binnenuit op. Er worden geen fillers ingespoten en geen spieren of zenuwen geblokkeerd. Om het natuurlijke proces te ondersteunen worden wel speciale serums in de huid gebracht voor een sneller en beter resultaat.

Stap 3: Resultaat onderhouden.
U kunt niet alleen kiezen voor huidverbetering en anti-ageing van het gehele gelaat, hals en/of decolleté, maar u kunt ook kiezen voor zeer specifieke behandelingen voor gedeeltelijke zones en zelfs individuele rimpels. Zelfs een combinatie van behandelingen is mogelijk om tot het beste resultaat te komen.