Prijslijst Behandelingen

Bindweefselmassage    €  76,00

Huidanalyse, een geheel nieuwe manuele dieptereiniging, epileren, soft peeling met borstelapparaat, bindweefselmassage, een collageen Beauty Face Masker met daarbij een bijpassend serum die u mee naar huis krijgt en collageen dagcrème.

Luxe schoonheidsbehandeling    €  66,00

Huidanalyse, reiniging met milk, tonic, dieptereiniging d.m.v. een gezichtspeeling en borstelapparaat, ozondamp, epileren, het verwijderen van huidonreinheden, uitgebreide massage van gezicht, hals, nek en decolleté, een bijpassend Beauty Face Masker met daarbij een bijpassend serum die u mee naar huis krijgt en dagcrème.

Basis schoonheidsbehandeling    €  56.00

Huidanalyse, reiniging met milk, tonic, dieptereiniging d.m.v. een gezichtspeeling en borstelapparaat, ozondamp, epileren, het verwijderen van huidonreinheden, uitgebreide massage van gezicht, hals, nek, en decolleté, een bijpassend crème masker en dagcrème.

Acne behandeling    €  38,00

Huidanalyse, reiniging met milk/gel, tonic (skin manager), dieptereiniging d.m.v. een gezichtspeeling en borstelapparaat, ozondamp, het verwijderen van huidonreinheden, Active Oxygen masker, zuiverende dagcrème.

Extra onderdeel toevoegen    €  6,50

Wilt u een extra onderdeel toevoegen: bijvoorbeeld verven wenkbrauwen, verven wimpers, harsen bovenlip, kin of wangen. Dan kost dat per onderdeel extra.

Losse behandelingen

1 Essential €  13,00
2 Essentials €  20,00
3 Essentials €  26,00
4 Essentials €  31,00
5 Essentials €  35,00
6 Essentials €  38,00
Nagels lakken €    8,50

Ontharen (Lichaam)

Onderbenen harsen €  25,50
Onder – en bovenbenen harsen €  48,50
Onderarmen harsen €  21,00
Bikinilijn / Lies / Oksels €  18,50
Rug €  28,50
Rug + schouders €  33,50

Make-up

Dag Make-up €  21,00
Gala-, Avond-, Feest Make-up €  28,50
Bruidsmake-up (inclusief proef en service aan huis) €  90,00

Op u trouwdag wilt u er natuurlijk prachtig uitzien. Graag laat Schoonheidssalon de Roos u stralen op uw mooiste dag. Een aantal weken voor de bruiloft kunt u bij mij in de salon komen, dan nemen we al uw wensen door, en kan ik de proefmake-up aanbrengen. Op de dag van de bruiloft komt u bij Schoonheidssalon de Roos, of ik kom in overleg naar u toe, om u bruidsmake-up te verzorgen. U wilt er natuurlijk op de mooiste dag van uw leven er zelf ook op u allermooist uitzien!

Heerlijk verwenarrangement voor de bruid, maar ook voor de (schoon)moeder van de bruid. Kom voor “de “ grote dag heerlijk tot rust met ons arrangement.

Bruidsarrangement voor 170,00 – 2x gezichtsbehandeling van 120 minuten – 1x proef make-up – 1x bruids make-up op de trouwdag

Afspraak vergeten?

Helaas gebeurt het wel eens dat mensen hun afspraak vergeten of 10 minuten van te voren afzeggen. Hierdoor kunnen wij geen nieuwe klanten inplannen en zitten wij met een lege plek in onze agenda.

Bent u ziek of wilt u een afspraak annuleren? Graag zouden wij dit 24 uur van te voren willen weten, anders zijn wij genoodzaakt 50% van het totaal bedrag in rekening te brengen!