Salon

Schoonheidssalon de Roos in Gasselternijveen ontvangt een exclusieve “ALCINA Quality Salon” Award.

Op 5 mei 2013 ontving Schoonheidssalon de Roos, geleid door Henriëtte Rosema-Boer, uit handen van ALCINA Cosmetic Nederland B.v. geheel onaangekondigd de ‘ALCINA Quality Salon’ Aword.

Deze fraaie salon aan de Burgemeester van Royenstraat 12 in Gasselternijveen getuigt van toekomstgericht ondernemerschap en lange termijn visie. Henriëtte koppelt zich al meerdere jaren aan de ALCINA filosofie dat een uniek full service programma omvat (haar- en huidverzorging met bijpassende make-up kleuren in balans brengen met 1 cosmeticamerk). Dit alles met een wetenschappelijke of modische achtergrond, probleemoplossend, altijd gericht op kwaliteit, veiligheid  en misschien wel het belangrijkste: volledige persoonlijke aandacht.  Bovendien blijft Henriëtte jaarlijks op de hoogte door de deelname aan de diverse ALCINA vaktrainingen op haar vakgebieden. Het feit dat Henriëtte eerder zelfs 3 jaar voor de firma  ALCINA als account manager in de buitendienst actief is geweest, maakt het contact met haar leverancier nog extra speciaal. Zij kent het bedrijf van binnen en buiten in iedere vezel en weet wat voor successen zij ermee kan behalen voor haar klanten.

Henriëtte: “De moderne consument zoekt in minder tijd meer aandacht voor de uiterlijke verzorging. Zowel voor mannen of vrouwen die zichzelf zolang mogelijk jong willen voelen en bewust met hun lichaam om gaan is hiermee de stap naar de beauty salon steeds kleiner geworden. Dit persoonlijke stukje aandacht behoort zeker in deze tijden tot een extra, betaalbaar verwenmoment voor jezelf.”

Schoonheidssalon de Roos heeft het predicaat ‘Alcina Quality Salon’ meegekregen. Dit predicaat geeft aan dat Henriëtte Rosema zeer ondernemend is, gepaste kwaliteit levert en dat zij het merk Alcina meer dan goed kent. Schoonheidssalon de Roos werkt namelijk al meer dan dertien jaar met Alcina en zij heeft ook al veel merktrainingen gevolgd.

Bent u ook nog steeds zoekende naar een schoonheidssalon met de juiste gezichtsbehandelingen of oplossing voor een huidprobleem? Of bent u toe aan verzorgde nagels of misschien een complete make-up make over? Dan bent u bij Schoonheidssalon de Roos aan het juiste adres. Een gezonde geest in een gezond lichaam was nog nooit zo dichtbij.

Voor meer informatie of een kennismaking bij Schoonheidssalon de Roos belt u met 0599-850189 of 06-15438653 of stuur een e-mail: afspraak@salonderoos.nl